thumb
Rreth Nesh

Ne jemi Arti Fruit kompania që sjell produktet natyrale tek ju

icon

Arti Fruit është një kompani e specializuar në kultivimin dhe shitjen e frutave të aronias. Me një pasion të thellë për bujqësinë dhe cilësinë, ne kemi krijuar një mjedis të përshtatshëm për rritjen dhe mbjelljen e këtyre frutave unike.

Fokusi Ynë

Fokusohemi në çdo detaj të procesit tonë prodhues për të siguruar cilësinë më të lartë të frutave të aronias.

Ekipi

Me një ekip të specializuar dhe të përkushtuar, ne punojmë me zell për të siguruar që secili produkt që dal nga kopshti ynë të përmbushë standardet më të larta të cilësisë.

seal

Kujdesi për kultivim

Nga zgjedhja e tokeve me kujdes deri te metodat e avancuara të kujdesit në kopshtet tona, ne jemi të vendosur të ofrojmë një produkt të jashtëzakonshëm.

Arti-Fruit

Në Arti Fruit, ne vlerësojmë trajtimin e drejtë të klientëve dhe mirëqenia e komunitetit është thelbi i filozofisë sonë të të bërit biznes.

Klientët tanë

Klientët tanë kanë besim në cilësinë dhe shijen e shkëlqyeshme të frutave të aronias të ofruara me kujdes të rritura me kujdes dhe dashuri nga fermerët tanë.

Certifikimet

Të çertifikuar për produktet tona nga "Bio Q-Check", që ato të kenë cilësin natyrale, 100% bio dëshmon kultivim në një mjedis të përshtatshëm.

Pse të na zgjidhni ne?

Të çertifikuar nga Bio Q-check

icon

Fruta Natyral

Me një pasion të thellë për bujqësinë dhe cilësinë, ne kemi krijuar një mjedis të përshtatshëm për rritjen dhe kultivimin e këtyre frutave unik.

Ekipa Jonë

Gjithmonë tregojnë përkushitm ndaj mjedisit dhe komunitetit. Filozofia e biznesit tonë është që klientët të jenë të kënaqur me produktet që ofrojmë.

Kujdesi për kopshtin

Nga zgjedhja e tokave me kujdes deri te metodat e avancuara të kujdesit në kopshtet tona, ne jemi të vendosur të ofrojmë një produkt të shëndetshëm.

Mbi 15 vjet në treg

Arti Fruit ka një eksperiencë të pasur dhe të palëkundur në fushën e kultivimit dhe shitjes së frutave të aronias. Me një përvojë mbi 15 vjet në treg, kemi zhvilluar një ekspertizë të thellë dhe një përkushtim të vazhdueshëm ndaj cilësisë. Shërbimet tona përfshijnë kultivimin, mbjelljen dhe kujdesin e përditshëm.
Shërbimet tona përfshijnë kultivimin, mbjelljen dhe kujdesin e përditshëm ndaj kopshteve të aronias. Ne ofrojmë produkte të freskëta dhe të shëndetshme, të cilat janë të përshtatshme për tregun e konsumatorëve dhe industrien e përpunimit të ushqimit.
Suksesi i Arti Fruit është pasionimi ynë i palodhur për kualitet. Përmes kombinimit të teknologjisë moderne dhe praktikave tradicionale të bujqësisë, kemi arritur besim nga klientët tanë. Faleminderit që jeni pjesë e udhëtimit tonë të suksesshëm në botën e frutave të aronias!
brand
brand
brand
brand
brand
brand
brand
brand
brand
brand
Arka e blerjeve0
Nuk ka produkte në shportë
0