Aronia, njohur edhe si "mollë e egra" ose "mollë e zezë," është një frut i cili fillimisht u kultivua në Amerikë.

Forcon mbrojtjen antioksidante është një formulim inovativ i përbërësve të zgjedhur me kujdes për të përmirësuar mbrojtjen e organizmit tuaj nga dëmtimi

Përmirëson shikimin dhe shëndetin e syve

Rregullon peshën dhe tensionin e gjakut

Stimulon sistemin imunitar

Forcon mbrojtjen antioksidante

Aronia Fruit

Aronia, njohur edhe si "mollë e egra" ose "mollë e zezë," është një frut i cili fillimisht u kultivua në Amerikë.

Aronia Fruit

brand
brand
brand
brand
brand
brand
brand
brand
brand
brand
Arka e blerjeve0
Nuk ka produkte në shportë
0