Fruti Aronia

Aronia është një frut i shëndetshëm, që ofron sasi të lartë të vitaminave, mineraleve, antioksidantëve dhe fitonutricientëve tjerë.

Regjioni ku prodhohet

Vjen nga Amerika Veriore dhe rritet si e egër prej Kanadasë Qendrore kah Florida në USA. Në Kosovë Aronia filloi të kultivohet në vitin 2012.

Perfitimet Shendetsore

Fruti i Aronisë është më i shëndetshmi në botë, duke ofruar përfitime të mëdha shëndetësore se çdo frutë tjetër. Rritet imuniteti; Vitamina C dhe polifenolet pengojnë infeksionet bakteriale dhe virale si dhe shfaqjen e qelizave kanceroze.

Produkti Aktual

Forcon sistemin imunitar, pastrimin natyral nga toksinët , mbeturinat dhe rrezatimi, ka efekte anti inflamatore, rregullimin e peshës trupore, rregullimin e presionit të lartë të gjakut, etj..

BUY NOW