Fruti i Aronisë është më i shëndetshmi në botë, duke ofruar përfitime të mëdha shëndetësore se çdo frutë tjetër.

Rritet imuniteti; Vitamina C dhe polifenolet pengojnë infeksionet bakteriale dhe virale si dhe shfaqjen e qelizave kanceroze, parandalon virozat dhe ndihmon shumë në infeksionet urinar . Zvogëlon sasinë e sheqerit në gjak – Zvogëlon shtypjen e gjakut – Zvogëlon nivelin e LDL, kolesterolit dhe triglicerideve, kështu pengon aterosklerozën dhe ngushtimin e enëve të gjakut

100%

PRODUKT BIO & ORGANIK

-- PRODUKT BIO & ORGANIK
-- RREGULLON PESHEN TRUPORE
-- RREGULLON PRESIONIN E LARTE TE GJAKUT
-- PERMISON SHIKIMIN
Aronia poashtu ngadaleson procesin e plakjes, rregullon tretjen e ushqimit , lehtëson lëvizjen e zorrëve si dhe përmirëson funksionin e mëlçisë

BUY NOW